Posts

Showing posts from June, 2013

Update Basi

Image
Hello everybody,

Mesti rindu kat sis you all yang seorang nie kannnnn.... hehe... I pun miss nak blogging tapi I nak tulis pun kena ada mood. I don’t want to simply write without my feeling goes into it... alahai...

So here goes...

(Shida and Me)
About a week ago we went to my in-law’s for a barbeque. Lama dah tak buat bakar-bakar nih, the last time was long time ago adalah dalam beberapa tahun... sangat lama. I bawak mee goreng. Mula-mula ingat nak buat dessert but ada communication breakdown sikit hehe... So anyway, some of the family member, bawak special rice, spaghetti, potato coselaw, buah-buahan etc. This time I tak marinate or bawak chicken as Kak Aya and family buat furthermore tak sempat sebab dorang bagitau last minute..

We went there around 6pm and dorang dah start bakar-bakar. Ada ayam, ikan and hotdog. Dalam hati I sure naik berat badan nih sambil memerhatikan semua makanan kat atas meja. I tak makan banyak bukan sebab diet tapi sebab selera makan dah berkur…