Posts

Showing posts from December, 2016

I Jual Perfume Keluaran Sendiri... Ehem...

Image
Hello...... How are you? I sihat je... cuma sesak nafas je kadang-kadang and selalu lapar...al maklum la kan...malas la I nak cakap reason kan...paham-paham la nak dekat 50 tahun nih.Badan I naik mendadak this year...huhuhu...orang kalau makin tua makin kurang makan but this makcik nafsu makan uh lalala..., semua seluar jeans bersaiz cute dah tak muat lagi...waaaaa..I sedih... Sekarang nie seluar I semua pakai yang ada getah, kalau jeans pun pakai yang tak ada saiz bernombor tapi terus kepada L....huhuhu....nak ambik gambar pun kena main angle and muka make sure ala-ala tirus...I tak pandai guna filter atau photoshop..so what you see is what you get... Itulah puas betul menghayunkan badan, ke kiri dan ke kanan untuk bagi nampak slim... Sadis....



Anyway, selepas membaca luahan hati I, sini I nak bagi tau.. I dah jadi saudagar perfume you (hui...main saudagar lagi....hehe...sebelum nie jual baju online, tapi tak jalan...).I jual dua jenis perfume inspired by untuk permulaan...Nie I punya…