Posts

Showing posts from October, 2014

Lunch at HRC dan Seluar Jeans

Image
Semalam plan tak nak keluar and masak je kat rumah. Kalau keluar pun petang nanti sebab nak cari seluar jeans. Tengah masak memasak tiba-tiba Khairul called ajak keluar lunch at Hard Rock Cafe. Wah, murah rezeki and setakat bulan October nie tiga kali makan-makan dengan dorang bertiga. Masa husband I cakap dengan Khairul, dia tanya I, I on je especially bila teringat nak jumpa Daniyal yang cute tu. Janji jumpa kat HRC pukul 2.30pm sebab dorang nak ke Pertama cari something. 
 (Our Starter)
Around 2.30pm kita orang sampai and dorang dah ada kat situ. I tak pernah lunch kat HRC and dinner pun rasanya dua kali je. Tahlah macam lupa tempat nie. Kalau nak makan western food or steak I prefer Tony Romas or San Francisco. Tanpa berlengah lagi, I terus order. Sebelum tu I dah check menu kat internet at least I tau apa nak makan, dah prepare you... tak ada la I buang masa nak pikir makan apa..
(Macam mana I tak geram dengan budak nie? Sooo cuteeee....)
We had such a great time as usual …

Update 2nd,3rd & 4th October, 2014

Image
I was supposed to upate my blog since dah cakap nak blogging everyday but due to the lahanat connection yang asyik putus-putus membuat I tidak dapat merealisasikan impian yang jitu ini. You tau tak internet connection was so bad these past few weeks. Technician datang sampai dua kali last week and this week alone tapi masalah still tak resolved. I cukup bengang you.

So here’s goes...

2nd October, 2014

So on the night, 2nd October, husband I ajak dinner to celebrate my birthday (amboi tak habis cerita birthday dia), sebelum tu masa whatsapp dengan Shida tengahari semalam, dia ajak dinner sama-sama this weekend, to celebrate birthday I dengan Khairul since selang sehari. But on the weekend we plan to go somewhere else. So I told my husband, since kita nak keluar dinner, why don’t kita dinner sekali dengan dorang. Anyway, around 8pm semalam, I dengan husband I ambik Shida and Daniyal sementara Khairul datang terus dari office ke Tony Romas at Pavillion. Dalam kereta, I dengan Shid…

Hey! Today is My Birthday!

Image
Today is a very special day in my life (beside my wedding day) because its my birthday, sambil senyum-senyum senget kepala, ala macam biasa senyum perasan... I’m 45 years old today. Yes, lima tahun lagi your aunty akan sampai ke usia 50 tahun, kalau umur panjang. How do I feel about being at this age? Old ke? No lah, age is just a state of mind. Kalau you rasa tua, tua la you. But I definietly don’t feel that I’m still young but more wiser and calmer. And ofcourse bigger and fatter. At this age I feel that I’m more knowledgable and I learned a lot especially in these past few months. Cuma itula langkah ke kubur makin pendek, seram I.                                                       (Wedding Anniversary Present)
Last night, sebelum tidur, I ingat I nak off hphone but decided not to sebab I pikir-pikir mesti husband I akan bagi I hadiah. Dalam pada itu hati I berperang sesama sendiri (amboi), ah..kalau dia tak bagi pun tak apa sebab I understand dia pun tak tau nak bagi ap…

Kisah Satu Haribulan October

Image
Today is the first day of the month of October. It is my favourite month of the year and for so many reasons. So I decided to write everyday about everything or anything no matter how ridiculous or boring it would be on this month. It could be how I feel on that day, what I cook or simply just a thought. It doesn’t matter how long or short, a single line or one word as long as there's something written.  I know, I can just go to my fb and put all kind of a status/pictures but I don’t want to do that. I don’t feel any attachment to my fb beside you know how I value my privacy... (so much for privacy). As for blogging, I can just write away without a care in the world. It is just me and a few of you out there... (Khairul and Shida's son, our youngest cucu sedara with those mesmerize eyes)
So today is Khairul’s birthday. My husband eldest nephew and the eldest among his cousin. I knew Khairul when I was 21 years old when I went to KL to meet my bakal in laws for the fi…