Posts

Showing posts from 2016

I Jual Perfume Keluaran Sendiri... Ehem...

Image
Hello...... How are you? I sihat je... cuma sesak nafas je kadang-kadang and selalu lapar...al maklum la kan...malas la I nak cakap reason kan...paham-paham la nak dekat 50 tahun nih.Badan I naik mendadak this year...huhuhu...orang kalau makin tua makin kurang makan but this makcik nafsu makan uh lalala..., semua seluar jeans bersaiz cute dah tak muat lagi...waaaaa..I sedih... Sekarang nie seluar I semua pakai yang ada getah, kalau jeans pun pakai yang tak ada saiz bernombor tapi terus kepada L....huhuhu....nak ambik gambar pun kena main angle and muka make sure ala-ala tirus...I tak pandai guna filter atau photoshop..so what you see is what you get... Itulah puas betul menghayunkan badan, ke kiri dan ke kanan untuk bagi nampak slim... Sadis....



Anyway, selepas membaca luahan hati I, sini I nak bagi tau.. I dah jadi saudagar perfume you (hui...main saudagar lagi....hehe...sebelum nie jual baju online, tapi tak jalan...).I jual dua jenis perfume inspired by untuk permulaan...Nie I punya…

Hello, I Buat Comeback...

Image
Hello All, (Alahai... tajuk blog I.. macam artis yang dah kahwin lepas tu menghilang, then menjanda, then datang balik wakakaka...) Ingat kat I lagi ke.... Yea, I kakak merangkap aunty “cool” kesayangan korang hehehe... Err... adake yang masih sudi datang menjenguk blog I nih?  Miss me? Mesti la miss kat I... Sorry lama sangat I menghilang di persada penulisan ini... I busy (malas) you especially this year.  Tahun yang sangat dan paling busy sekali.  Tak pernah I busy dari awal tahun sampai dah lebih dari setengah tahun nie... Mula-mula ingat tak nak teruskan dengan berblog lagi sebab sekarang nie ramai orang cakap, blog dah tak relevant lagi sebab orang prefer tulis kat insta, fb, twitter etc. But, memandangkan I nie kuat menceceh (merapu) panjang, rasa macam tak berbaloi I nak update sikit-sikit.Contoh, letak muka marah and tulis, “I tengah marah” atau letak gambar pakai bikini tepi kolam dengan caption “Eh, sexy ke I” wakakaka... At least nak lah jugak I cerita panjang-panjang pas…