Posts

Showing posts from August, 2016

Hello, I Buat Comeback...

Image
Hello All, (Alahai... tajuk blog I.. macam artis yang dah kahwin lepas tu menghilang, then menjanda, then datang balik wakakaka...) Ingat kat I lagi ke.... Yea, I kakak merangkap aunty “cool” kesayangan korang hehehe... Err... adake yang masih sudi datang menjenguk blog I nih?  Miss me? Mesti la miss kat I... Sorry lama sangat I menghilang di persada penulisan ini... I busy (malas) you especially this year.  Tahun yang sangat dan paling busy sekali.  Tak pernah I busy dari awal tahun sampai dah lebih dari setengah tahun nie... Mula-mula ingat tak nak teruskan dengan berblog lagi sebab sekarang nie ramai orang cakap, blog dah tak relevant lagi sebab orang prefer tulis kat insta, fb, twitter etc. But, memandangkan I nie kuat menceceh (merapu) panjang, rasa macam tak berbaloi I nak update sikit-sikit.Contoh, letak muka marah and tulis, “I tengah marah” atau letak gambar pakai bikini tepi kolam dengan caption “Eh, sexy ke I” wakakaka... At least nak lah jugak I cerita panjang-panjang pas…