Posts

Showing posts from 2010

I Sakit, Manda And Heronya Sivaji

Image
I was supposed to update my blog this past days, but unfortunately I got sick... huhuu... I terkena food poisoning and automatically gastick pun campurtangan jugak. Ceritanya macam nie, as usual Ida would come every Tuesday to clean up the house. So when she came I tak masak sebab I tak mau kacau dia nanti dia kena cuci dapur banyak kali and furthermore I tak nak abuk-abuk masuk kat makanan kalau dia tengah lap-lap or cuci-cuci furniture kan. As usual jugak husband I akan tapau makanan untuk I dan Ida. This time I suruh husband I beli nasi dan lauk. Lepas makan tu I tak rasa apa-apa but petang tu perut I rasa lain macam, sebu and berangin semacam. Then I pegi melepas and makan ubat Actal. Malam tu tengah baring-baring tengok tv I dapat msg dari Manda, dia kata Sivaji The Boss ada kat tv. Then dia sms lagi dia kata kat astro fiesta 110. Eh, I tak tau pun ada saluran astro fiesta nih..nampak sangat I lama tak tengok tv. Tapikan I rasa Manda saje je nak kasi I jealous sebabkan dah dekat …

Kisah Tengok Wayang Tron

Image
(I makan laksa lemak, husband I makan laksa asam. Selain dari tu both of us share pie tee, lobak and ice kacang)

Last Friday evening/night husband I pujuk lagi, this time dia ajak pegi tengok wayang. I cukup malas nak tengok wayang especially bila mengenangkan penonton-penonton yang cukup monkey suka buat bising and siap cerita-cerita lagi. But bila teringat husband I banyak kali ajak tengok and I asyik menolak aje, so tak sampai hati la pulak kan... you know perkahwinan kan kena ada compromise..tak kan nak ikut kepala one party je kan. See, husband, you’re lucky kahwin dengan I yang sungguh bertimbang rasa ini (ye la tu uweek uwweek). I suh husband I check what was on kat TGV KLCC right now.

Lepas mandi and solat both of us pun make our way there but not before husband I isi minyak and I grab a few tidbits nak makan dalam kereta because I was so hungry. Sampai aje, terus order makanan kat Little Penang and then husband I pegi beli ticket. We haven’t decide what to watch, it would be de…

Kisah Petang Khamis

Image
(Makan kat Belanga MidValley. I order nasi kerabu, husband I order nasi lemak)

I thought of resting for a while before planning on updating my blog, suddenly my husband called me up and ajak berpoya-poya kat KLCC or MidValley on Thursday petang aritu. I kata malas la, I nak relax kat rumah, beside apa nak cari. Dia pujuk-pujuk and kata aritu kan I nak cari something. I kata itu boleh tunggu and I’m not in a rush pun. Tapi being the pushy guy he is, I pun turutkan la jugak dengan mengantuknya. Oh dia ponteng kerja as always. Masa on the way nak keluar rumah, he put on his other shoes, apparently it was a new one. I kata, you tak nak pakai stoking ke sebab kasut kan baru nanti gigit your tumit. Dia kata, tak ada la sebab dia pernah pakai aritu. I kata ok then.

Maka berjalan-jalan la both of us kat MidValley nih yang penuh sesak dengan orang ramai. Nak cari tempat parking pun punya la susah, semua penuh, it took us a while to find one. Tengah seronok-seronok ber shopping shopping, tiba-tib…

My New iPad

Image
(iPad, iPad case and wireless keyboard for iPad) Aritu, husband I mentioned pasal ipad. Then last week dia kata next year nanti dia akan belikan I. I tengok kat Oprah macam best aje but entahlah, I was a bit sceptical because as you know brand US nie normally they cater more to their market. I told him tak beli pun tak apa as I don’t see the need to have one. Lagipun function more or less sama dengan laptop je (man, was I wrong). Balik dari kerja that day, (masa tu I masih kemamaian baru bangun dari take a nap, yup sekarang nie I dah dapat tidur tengahari, more or less petang, tapi I tidur kejap je, paling lama sejam). Dia pandang I, I pandang dia, tiba-tiba I cakap, “ eh you tak payah la beli ipad nie, membazir duit aje and I tak minat la, furthermore I’m fine with my laptop nie”. Suddenly, husband I keluar bilik and masuk balik bawak satu plastic and bagi kat I. Dia kata, “nah this is for you, happy belated birthday”. I kata “ eh, birthday I dah almost dua bulan lepas and beside you…

Spa With Pozi (Fauziah)...Part 2

Image
(The Locker)

Oh, this is yang memang both of us tunggu-tunggu. Ah..sedapnya kena urut and belai-belai dengan bau minyak yang harum and the atmosphere was so relaxing. The therapist was very attentive, polite and kind as always. She asked if she put too much pressure but I cakap ok walaupun there are time dia urut and tekan rasa sakit nak mampus but since I want my blood to flow and I guess it must be tension in some part of the body, so I tahan aje. But overall it was a very pleasant experienced..I sukaa... Lepas therapist tu dah abis with the massaging, they move to the last course which was the scalp theraphy. Oh my God, it was the best of all...I rasa macam nak menjerit sebab sedap sangat. Tak tau nak explain akan kesedapannya bak ayat cliché, “I feel like I just die and went to heaven” (macam la orang yang invent those quote penah pegi heaven kan?). Kerana kesedapannya si Pozi tertidur sampai berdengkur.. hehehe.. Memula I ingat alunan instrumental bass kan.. makin lama I dengar ma…

Spa With Pozi (Fauziah)... Part 1

Image
(The Changing Room)
Last Saturday myself and Pozi (my husband’s elder sister) went to a spa together at Great Eastern (Energy Spa). Yea, together you... Nie kalau anak-anak buah tau abis I kena kutuk because they anti their annoying makcik (Pozi) for as long as I can remember. Yup, the makcik is a piece of work and there are times when I feel like I want to strangle her myself but being the outsider (me la) and join the family by marriage I have to go with the flow. Kekadang geram I with her bossy, fussy and macam bagus way. But actually, she is a timid and chicken (pengecut). Ish, this topic is about me and her going to the spa ma.. not kutuks her. Sorry la Pozi, I need for them to know your character in order to go on with my story..muehehe.. Raya nanti I salam mintak maap kat you (nasib u tak tau blog I...).

So anyway, like I said last Saturday we went to the spa together, holding hand and sing a song about loving each other and till death do is part (euwww..). The reason why we were…

Update

I was so busy lately. Merata-rata I pegi, keluar and macam-macam benda I kena cari.. Schedule I cukup padat, nak kena pakai PA nih..macam artis kah kah kah.. wah macam la hebatkan? Tapi hari-hari bertenggek kat ladang wakakaka... I ndak sangat update blog I tapikan bila start nak tulis, I tak tau apa nak tulis. Nak cerita kisah harian I rasa macam tak ada apa yang interesting pun. Eh? bukan ke I yang cakap tadi I busy and merata-rata I kena pegi? hehe.. Ntah la..tiba-tiba idea menulis jadi beku.. I miss bloggging masa zaman dulu-dulu..macam-macam benda I boleh tulis and selalunya sampai dua entry for just one day.. Nowadays, kalau ada seminggu dua kali, tu dah kira bagus la.. hmmm... semangat nak berblog sudah hilang... tak best la macam nie kan? Oh, why not I make it one of my new year's resolution.. to update my blog everyday or frequently...

Anyway, I nak ngomel antara isu isu (macam la penting) and share with all of you (huihh..ramainya orang baca blog I hehehe..)

Isu Masak

I kan…

Obsesi Yang Crazy

Masa I kerja kat Sarawak dulu kan ada sorang colleague I nama Nancy, cerita pasal her friend yang syokkan mat salleh. Nancy nie pun couple and living together with mat salleh dari UK dah tua la mat salleh tu dalam 50 kot tak silap I, so kalau sekarang nie ada la dalam 65. Nancy pulak umur dalam 20 lebih. Mat salleh nie untung la dapat banging pucuk muda tapi kalau kat negara dia, sorry la..sebelah anak mata pun pompuan kat sana tak hingin, kat sini je yang dorang nie jadi rebutan walau muka retak seribu dan perut macam guni, but not me..yuckkss...I was never interested dengan omputih-omputih nie. Pada I walaupun dorang nie manusia macam kita but still I rasa macam dorang nie alien je and pada anggapan I yang muda pulak mesti perasan dorang tu handsome walaupun gigi gongngak (rongak, husband I la sebut gongngak). No offense to those yang kahwin ngan mat salleh nie, this is only my opinion.

So anyway, back to Nancy punya cerita.. dia kata kawan dia nie bangsa bidayuh nama Stephanie ke (k…

Update

Image
I know lama dah I tak update. I rasa sangat malas and tak de mood. Anyway, last Saturday was one of my husband's niece's wedding. Nikah merangkap bersanding on the same day and at the same place sekali. We came early, around 8.30am. Nasib baik la weather redup and tak ada la terasa bahang panas although ber gelen-gelen (exeggerate as usual) air sirap I belasah. The food was nice but I makan sikit aje. Tau je la kalau majlis kenduri nie I tak berani nak makan banyak-banyak (bukan sebab diet ke apa) memandangkan perut I yang sangat sensitive ini.. cir bir sentiasa mencari peluang yang ada.
Tup tup dah jadi bini orang si Aiza nie. Teringat masa first time I jumpa dia masa kecik-kecik dulu. Masa tu husband I bawak jumpa family dia also for the first time (I belum kahwin lagi dengan dia). During those moment, dia cukup anti dengan orang gaji yang memang perasan bagus. Kejap-kejap Aiza kutuk dan meluahkan ketidak puasan hati dia kat I. She called her all kind of names behind her back…

Budak Remaja Sekarang..

I perhatikan budak-budak remaja or pra remaja zaman sekarang, kebanyakannya sungguh la tak ada sifat-sifat yang boleh di banggakan. Baik yang pompuan maupun yang jantan. Kalau pegi Sg Wang ke or even KLCC, group-group nie banyak berkeliaran dalam satu kumpulan dengan dress up yang comot, selekeh dan berbau busuk. Muka pulak langsung tak ada cahaya... tak tau la kurang zat ke atau banyak sangat isap dadah atau main seks.. Hey it is true. Pala otak I mesti pikir yang bukan-bukan such as kat semak mana, hotel or rumah murah mana la dorang nie bertibai with each other.. Then laki/pompuan dapat penyakit kelamin, then yang pompuan preggy, then pompuan/laki buang anak, tak rasa apa ke yang lelaki that, that is your benih, then dapat malu (kalau ada malu la, terutama pompuan), then jiwa kacau and I'm sure peristiwa hitam mesti menghantui fikiran dorang nie (pompuan la) what is the point all these? Oh it is sicken me!

Kadang-kadang I feel bad seeing budak-budak pompuan as young as 13 or 1…

Blog Walking...

I'm so fed up with blog walking yang shout kat chatbox and asking me to visit their blog yang clearly advertise whatever the "f" it is/was. I'm so tired of deleting their messages yang menyemakkan chatbox I. So I decided to delete the chatbox all together. Pump or anybody kalau nak borak or leave a message terus je pegi facebook ok?

Weekend Update

Image
(Gelang and cincin tu murah je 3 RM15.00. Anting-anting tu beli kat chameleon RM26.00 and RM15.00 je. Yang Mark & Spencer's shower bathfoam/creme tu RM21.00 sebotol 500ml..murah so I grab 3 sekali. See? I'm not a big spender!)
This past few weekends I was busy with shopping etc for the wedding of my husband’s niece. So sibuk la both of us mencari baju untuk ke majlis ituuu. I tempah baju as I tak berani nak buat baju yang ada manik-manik bejala yang berbagai.. And last Friday husband I pegi collect. It was beautiful and rasa macam glamer pun ada gak, maklumla I tak pernah pakai baju-baju berkelipan bila di simbah lampu kan... It was my husband’s idea, dia yang beria-ia pilih kain and suruh I pakai lawa-lawa.. Kalau ikutkan I..kain cotton buatan sendiri aje la wakakaka... Then dia ajak I cari kasut untuk match dengan baju..I kata tak payah la..bukan orang nak tengok kasut I pun. Husband I nie kan kalau dia perempuan I rasa la mesti fashionista atau ala ala Camelia. Kalau peg…

Lately....

Lately nie, I rasa cukup malas nak update and share my daily life with readers (banyak la readers I or more like reader la) out there. I can’t figure it out exactly but I feel that there’s something amiss somewhere. I’ve talked with my bestfriend a few nights ago and asked for her opinion and also my luahan perasaan gituuu. I’m sure beliau rasa sungguh bosan dengan cerita ceriti terperi I ini. I know I’m older than the rest of the people out there (bencinya aku) but I do value their opinion despite their young age (huh..young.. that was long time ago..). Then I asked my husband’s point of view on "the issue" and he told me to continue with what I’m doing right now but do keep certain things to myself or write it elsewhere. There are a lot of option given by both of them and thank you yaahhh...

But then again I can’t blame people for reading what I wrote and conveyed to whoever they want to because it was clearly in the open. So I will continue writing and syok sendiri as usua…

Penderitaanku....

(Title...kwa kwa kwa kwa...)
Last Thursday and Friday I decided to ganti my puasa and beside anak buah husband I akan nikah/kahwin early next month. Memandangkan I tengah berusaha nak menguruskan badan (usaha? Banyakla usaha..so far makan maintain melahap macam biasa, excercise pun rasanya sekali je..itu pun bejalan je, so I guess it is not counted la kan..), I pun rasa this is the right time to do so. Hari pertama and kedua I berpuasa run smoothly, I siap sahur lagi..tapi sahur benda remeh temeh je..makan hotdog, telur rebus, bakebean je. Masuk hari ketiga (Saturday) pagi tu pun macam biasa je.. but around 2.30pm to 3.00pm perut I tiba-tiba rasa semacam..(sebelum tu pagi I dah “membuang” macam biasa) and I terus ke toilet untuk membuang. Then around 4pm I membuang lagi and seluruh badan I berpeluh peluh.. Perut I mula rasa sakit and tiap saat I burping nonstop and kentut sekali. Tak lama kemudian I kena gastric attack. Oh my God..sakit yang amat.. tak dapat I bayangkan betapa seksanya…

Concert Konsert

Image
(ahkak Kylie tersengih ayu kat adik Misty nye yang malew ini....)

I used to love going to a concert by international artist when they come over here.. with the exception of band or singer indon on which I tak pernah tengok or pegi pun. Some of their song I boleh layan but for me to beli ticket and watch them..nope even kalau free pun I tak nak. Yes dulu-dulu I memang suka tengok concert dari artist artist barat nih. I siap heret anak-anak buah husband and kalau dorang tak dapat I akan pujuk husband I yang memang tak suka langsung akan anything to do with music ke or should I say benda-benda berseni nih. Nak ajak tengok theatre pun punya la susahnya and kadang-kadang dia tidur sampai berdengkur sebelah I. The last concert yang I pegi was I think INXS featuring their new singer J. D. Fortune after winning the Rock Star. INXS to front the band.

Dalam banyak-banyak concert artist barat yang I pegi tengok nie, yang paling best and most memorable pada I was Alicia Keys. Best giler. I tak dapa…

Isu Hangat Sekarang Nie..

A few days ago, I saw a comment berserta dengan link blog Aidid yang Pump post kat fb. So I decided to click on it. Wow, I was so surprised. Macam-macam info and knowledge I dapat and in my opinion this Aidid guy is very wise, knowledgeable and he talk the talk. Dia tak simply cakap aje siap dengan penerangan yang cukup details, precise and dengan bukti sekali. Oh thank you so much for the info Pump. It was an eye opening. Sebelum nie I selalu tengok kat majalah or gossip online pasal kejayaan business si Ac nih but I tak pernah ambik tau but at the same time the thought did cross my mind about how dia buat business gelang-gelang nih. Until Pump gave the link barula I tau and immediately after that I terus ke fb AC Mizal/ACk and read what was it about.

From that day onward hari-hari I akan check blog Aidid and fb AC and issue nie tengah hangat diperkatakan sekarang. Just now I check kat fb Say No To MLM (SNTMM) and from there I masuk ke berbagai-bagai link yang membawa I ke berbagai-ba…

Geram Tengok AR Tadi

I cukup angin tengok AR tadi. I geram betul kat bapak Kevin si Michael tu. Kalau tau dah tak fit kenapa la nak join AR nie. This program is for orang yang fit mentally, emotionally and physically. Yes, series nie bukan hanya untuk physically aje but then kalau tak kuat macam mana nak lari lari maa...kena banyak guna energy. And I rasa Kevin nie mesti sakit hati sebab tak dapat meneruskan pengembaraan sebab bapak dia yang lemah tu. Dah tau tua tak ada stamina kenapa la tak pegi exercise rigorously for a few months sebelum masuk? In a way he is mengecewakan si Kevin although mamat nie tak cakap and senyap je. Berapi-api I tadi masa tengok dia baling kayu tu. Tak ada energy satu and satu lagi tak ada strategy langsung. Huh! Emo betul I tadi. Tengok je la bapak si Natasha, Hussin tu (AR Asia). Cepat je give up and tak larat la. Mental strength dia out. Nasib baik bukan elimination round still ada harapan la kot.

In the future untuk perserta-perserta AR nih kalau nak masuk jangan angkut mak…

Movies Yang I Tengok

Image
(picture from http://www.imdb.com/title/tt0892318/)

I saw this kat torrent but I don’t feel like DL it during those time especially after I’ve saw rating 6.3 out of 10. But I decided to give it a try about a week later. It turned out the movie was soooo good in fact pada I one of the best love story ever. Sungguh-sungguh menarik dan unexpected.

Kisah pasal Sophie (Amanda Seyfried) pegi ke Italy dengan tuning dia yang jugak chef and in the process tengah buat restaurant. Sophie ingat dorang akan pegi pre honeymoon (sebab belum kahwin) but tunang dia sibuk la pulak nak cari barangan untuk restaurant dia. So Sophie nie bosan and dia make a deal dengan tunang dia, tunang dia pegi ke lain wine auction and dia jalan-jalan sorang kat bandar Verona tu. And you know Verona kan tempat kisah tragis percintaan Romeo and Juliet. Suatu petang tu dia pegi bejalan-jalan kat area situ and tiba-tiba dia ternampak sekumpulan pompuan menangis-nangis depan dinding, bawah balcony (balcony tu tempat Juliet ni…

Shopping At Uniqlo, KL

Image
On 4th of November, Thursday, Uniqlo was launched at Bukit Bintang, KL. I dah ura-ura nak pegi masa opening tu but I changed my mind because I tak berapa sihat, you know the monthly thing and beside mesti berduyun-duyun segenap manusia akan menyerbu nanti. So next day, Friday evening both of us went there around 8.00pm. Sampai-sampai aje we were told that dah tak boleh masuk sebab they don’t accept customer after 7.00pm. Both of us pun jalan-jalan kat area situ and plan to go there again tomorrow.

So petang tadi both us park at Pavillion and had our lunch at Tony Roma's before do our shopping kat Uniqlo. Hujan renyai-renyai but demi Uniqlo ku tempuhi jua hehe.. When we arrived there, wah queue panjang sampai kat dalam Plaza Bukit Bintang but we were glad sebab tak lama tunggu and within 15 minutes dah dapat masuk. Orang ramai, tapi tak sesak so it was comfortable and barangan pun amat banyak, come with all sizes so you don’t have to worry about the stock or whether you wouldn’t be …

Vampire Diaries La Pulak kan...

Image
(picture from http://tengossip.com/2009/07/24/a-new-vampire-diaries-pic/)

Months ago when the show was first appeared kat torrent I decided to DL it with no expectation at all. When I watched the first episode, macam best tapi I tengok berkisar pasal kisah remaja with the exception of vampire, offcourse, habis tengok di first series, I told myself I get back to it in the future meanwhile I DL sampai 10 episode. Then about a month ago, I decided to watch the second series and right on I was hooked!. Best giler cerita nih.. lepas satu, satu series I tengok and I quickly abiskan DL first season yang tak abis lagi and the second season yang latest which was episode 7 simultaneously. I know cerita nie dongeng je..but it was so good and very entertaining.. I cemas, I suka, I sedih sampai menangis and berbagai lagi la reaksi dan perasaan di hati ini.. Oh.. husband I pun suka jugak...tak sangka lelaki perasan macho yang tak nak tonton cerita macam nie jadi one of the no. 1 fan hehehe... Macam…

Pump, Mee Kering

Image
Pump, for your info this is the mee kering yang I posted the other day yang menjadi kemusykilan dan keraguan di hati you.. Ada brand lain jugak tapi so far yang I beli halal dan diktiraf oleh Jakim..so no worries. You boleh dapatkan product nie kat Carrefour, Jaya Jusco and Giant Supermarket..

Mee Kering dari jarak dekat. Tiada superimpose atau camera trick.. And bukan magic atau aloh aloh hahahahaha....

I Yang Mengada...

Today tak keluar sebab last week dah keluar beside, malas la pulak. Surprised..... I bangun awal..pukul 8.00am pagi nie... selalunya kalau weekdays I bangun pukul errr... 10.30am.. I paksa mata I tidur lagi tapi tak dapat-dapat. I pun bangun jahit sikit-sikit baju cucu sedara yang dah lama I tak buat-buat lagi...penyakit malas I tak hilang lagi hehe.. I decided to cook today tapi I masak lambat sebab masih kenyang with the breakfast..yea..I pun surprise..I breakfast you... roti bakar dua keping sapu butter dan jam nenas.. eh you should try jam nenas nie..sedap la..I tak pernah rasa before this.

Husband I diserang sakit perut cir bir (I think nie mesti kari ayam and dal yang husband I beli bersama dengan roti tempayan and roti canai tu.. yang dimakan malam tadi tapi I makan sikit je)..tengah malam tadi dia ulang alik ke toilet about 5 times. I tak sedar sebab husband I kata I tidur macam batu.. Pagi tadi dia pegi klinik.. and I decided to surprise dia and masak cepat-cepat so that bila …

Update and Resepi Simple

Image
This past weeks I mengalami kemurungan yang melampau (akibat kenaikkan badan yang sungguh mendadak). Rentenan daripada itu, I hilang semangat untuk menulis (macamla penulis buku yang hebat wakaka..padahal satu article pun tak pernah antar kat majalah) dan menjadikan I tiada idea untuk menulis atau share kisah harian I dan juga I menjadi teramat malas. Antara sebab lain... well..I kan couch potato so hari-hari la I mengadap tv sambil menongkrong (tonton) story/movie yang I DL dengan hebatnya.... Tapi I kuatkan hati ini yang tengah lara sambil kejap-kejap memicit lebihan lemak kat perut I dengan perasaan yang sungguh sakit hati... I rasa sungguh rendah diri bila mengadap cermin sambil memerhatikan perut I yang berlipat macam apam balik kat pasar malam...huhuhu..I hampa, hiba, meranaaaa...... Sekarang nie I dalam process mengurangkan kuantiti makanan (yela tu diet..padahal belasah macam biasa je.. ) walaupun bila time weekend I makan bagai nak gila. Petang tadi I start excercise balik de…

Update

Image
All this while each time after I DL/tor I akan tengok either direct from my lappy or I transfer ke desktop but last week my husband bought this real HD player (RMVB) Model A1HD, whereby both of us boleh tengok kat tv flat screen. Ada macam-macam player and lama dah ada kat pasaran tapi yang dulu-dulu harga mahal and not compatible with all the program such as avi ke mpeg, divx ke whatever but with the one that my husband beli nie semua boleh main and harga pun murah je RM219.00. I tanya husband I kenapa harga yang mahal but tak semua program boleh main and kenapa harga yang murah boleh main semua program.. husband I kata because some people prefer to go for the brand regardless compatible ke tak. Well.. sambil menjeling kat Gab.. tak payah la I susah-susah bersakit tengkuk atau melanggu tengok kat lappy ke desktop lagi... ;). So sekarang nie semua series yang I DL I tengok immediately, kiranya I up to date la tak macam dulu-dulu asyik bertangguh je..almaklum bersemangat la.sebab sekar…

Dilemma Ms Junk Food

Image
(Junk food / kudapan yang husband I beli semalam)
Petang semalam husband I balik kerja dengan membawa berbagai-bagai jenis kudapan “junk” food yang dia beli sebelum balik rumah. I was so surprised.. Kalau dua tiga packet tak pe la lagi ini...oh dear. I kata hey..nape beli banyak-banyak nie..I kan nak diet. I tak nak makan bende bende nie lagi (konon). Ini semua is a process food (tau pulak process food..yang membelasah selama nie tak sedar pun). Husband I reply, dia beli sebab I suka makan junk food nie.. I kata itu dulu (which was offcourse the last time yang I makan petang semalam), sekarang I tak nak dah.. Husband I kata, tak pe la, bende nie sikit je tak mengemukkan..I kata no way, tengok la perut I buncit.. Husband I kata, buat sit up aje..sambil meletakkan tangan di belakang kepala dan membuat gaya angguk dengan kain pelikat ikat tinggi-tinggi (no ukuran pinggang) tanpa baju, tegelak besar I. Then dia tersengih..maybe dia tau aksi dia sungguh la “seksinya” wakaka.. Then I kata, …