I Jual Perfume Keluaran Sendiri... Ehem...



Hello...... How are you? I sihat je... cuma sesak nafas je kadang-kadang and selalu lapar...al maklum la kan...malas la I nak cakap reason kan...paham-paham la nak dekat 50 tahun nih.   Badan I  naik mendadak this year...huhuhu...orang kalau makin tua makin kurang makan but this makcik nafsu makan uh lalala..., semua seluar jeans bersaiz cute dah tak muat lagi...waaaaa..I sedih... Sekarang nie seluar I semua pakai yang ada getah, kalau jeans pun pakai yang tak ada saiz bernombor tapi terus kepada L....huhuhu....nak ambik gambar pun kena main angle and muka make sure ala-ala tirus...I tak pandai guna filter atau photoshop..so what you see is what you get...  Itulah puas betul menghayunkan badan, ke kiri dan ke kanan untuk bagi nampak slim... Sadis....




Anyway, selepas membaca luahan hati I, sini I nak bagi tau.. I dah jadi saudagar perfume you (hui...main saudagar lagi....hehe...sebelum nie jual baju online, tapi tak jalan...).  I jual dua jenis perfume inspired by untuk permulaan...  Nie I punya produk keluaran sendiri bukan stokist, agent atau dropship.


Details kat bawah.... ayat perniagaan you.... hehehe.. btw Garik Boutique nie nama syarikat I... Ituler.. ada syarikat lagi...kasi chance la...hehe. Berminat sila whatsapp atau call my number :   012-2592858 or 0196622858.

Assalamualaikum dan Selamat Datang.

Untuk permulaan, Garik Boutique menjual dua jenis pewangi yang di inspirasikan dari pewangi jenama antarabangsa.  Ciri-ciri pewangi ini adalah :-

1.      Tiada alkohol dan mengandungi pati pewangi tulin.

2.      Boleh di bawa sembahyang tanpa ragu-ragu.

3.      Tiada bahan kimia yang berbahaya.

4.      Tahan lebih 12 jam bergantung kepada jenis kulit.

5.      Tahan selama 2 hingga 3 hari di baju.

6.      Saiz 40ml dan mudah di bawa kemana-mana

Harga sangat berpatutan cuma RM55 sahaja (tidak termasuk postage)

Harga bagi Semenanjung Malaysia adalah RM55 – poslaju RM7 : RM62

Harga bagi Sabah/Sarawak adalah RM55 – poslaju RM10 : RM65

Assalamualaikum and Welcome

For a start, Garik Boutique are selling two type perfumes inspired by International brands.

Benefits of the perfumes are :-

1.      Non alcohol base perfume contain pure perfume oils.

2.      Suitable for muslim prayers.

3.      No harmful chemical.

4.      Can last longer up to 12 hours depend on skin type.

5.      Can last up to 2 to 3 days on clothes.

6.      Size 40ml and it’s convenient to carry anywhere.

Price is only RM55 (without postage)

Price for West Malayasia is RM55 – poslaju RM7 : RM62

Price for East Malaysia RM55 – poslaju RM10 : RM65

Comments

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku