About This Blog

I created up a new blog again, yes again. I hope this is going to be the last one and that I have a chemistry with. Tak larat rasanya asyik bukak tutup bukak tutup. Leceh nak cari template/buat email baru and change the script/html code etc etc. Itu belum lagi part-part nak cari widget bebagai ah not to forget menamakan blog lagi akaiii....(akai maknanya aduh or ouch and tak ada kena mengena dengan product Jepun bernama Akai)

But this time I buat a little bit of perubahan. Instead of using 2 column template that I've been using on all of my blogs before, I use a 3 column template on which I did a few changes here and there. It took up lots of my time and test my patience as well. I almost gave up.

And also for this blog, I buat simple aje I xnak menempek-nempek mende-mende yang tak berkenaan (yela tu..tengok la nanti hehehe...). Yang penting ada jam ada stat ada hit counter hahaha....

Like I said, I hope this is going to be my last blog and I hope I will be loyal to it. Tak mo berpindah randah lagi for better or worst. Ahkak, tak sanggup dikkk.... macam la susah sangat.... tak susah tapi menyusahkan...tak menyusahkan tapi xkoser...

Comments

vagg. said…
ahaahah nyampahssssss kat ahkak
Claudia said…
nyampah sayang tu hehehehehe

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku