Thursday, October 29, 2009

Domain

Mlm tadi I berborak dgn Vagg kat ym. FYI, Vagg nie is my only virtual little sister and yang sangat rapat dengan I eventhough we never met yet. We plan to jumpa-jumpa somewhere next year. She is funny, very understanding, mature and makes me laugh all the time. Since I told her about my senggugut she suggested that I minum air carrot dengan susu untuk melegakan sakit I tu. Vagg is very good at petua-petua nie. Kira beliau nie khazanah ilmu ler.

While talking to her, she was asking me why I tak domainkan blog I. We’ve talked about it before and the thought did crossed my mind but bila memikirkan my umur yang telah banyak ini, I decided not to. Sebabnya kalau guna domain, every year nak kena renew, kalau tak renew website I akan kena delete after a year. So I told her, kalau sis dah tak ada disebabkan unsur penuaan ini, at least sis ada la jugak tinggalkan legacy buat Vagg...hahaha..manyak la legacy I hahahaha.... sebab tu la I tak berdomain. Vagg always reminded me to back up my blog incase something happened e.g kesilapan technique on blogger side, who knows kan? Dia tau kakak dia nie selalu lupa... terimakasih la mucuk.

2 comments:

vagg. said...

jgn silap lupa sampai jemur kain kering xbasuh lg ye ahahahaha

Claudia said...

hahahaha kau la pengunjung setiaku yang seorang hahahahaha....