Sunday, January 1, 2012

Happy New Year To Everybody


(One of the first dishes for this year.  Ketam Masak Sambal)

Helllooooo… Happy New Year to all my readers yang beberapa kerat ini tapi yang amat I hargai. Betul, I rasa terharu sebab you all sudi meluangkan masa untuk membaca tulisan/luahan perasaan atau kisah harian I yang biasa-biasa je. I know I kurang update sekarang nie but azam baru, cecehhh.… I will try my best to update at least twice or three times a week but then macam tak ada story nak share je most of the time.. Ilham pun macam tak ada je bila I nak start tulis something. Tapi bila I do something else atau especially nak tidur, masa tu la datang mencurah-curah. Anyway, sekejap je dah tahun baru kan? Last year has been kind to me and setakat sakit-sakit manja tu biasalah kan. I hope this year pun sama jugak.

Ok, apa you all punya azam baru? Please don’t stop berazam. It’s ok kalau azam hangat-hangat and then stop half way because at least you make an effort on it kan? I, selain dari azam nak selalu update blog, I nak kurangkan time main game kat internet hehe… Dan macam tahun-tahun yang sudah I berazam nak jadi isteri yang baik (uwek) and patience (yela tu) kat husband I sungguh nerd itu. I berazam to use the time wisely. And the most important thing is I want to sleep early Itu je la azam I. Nothing fancy..

(Another first dish for this year.  Sayur Goreng Campur)

So anyway, today I cooked my first dishes for this year. Ketam masak sambal and mix vegetables… Petang tadi sempat lagi ke Ikea to survey on some stuff and we ended up buying plastic container. First purchase for this year RM7.90.

Bye for now and see you all on my next entry..

2 comments:

vagg-nini3posen.com said...

miss miss miss u, will definitely read all your entries even x tinggal komen. looking forward to be in KL again so that we can spend more time together.

Misty said...

miss you tooo and yeah looking forward to spending more time in the future...

alahai vagg, blog yang jarang berupdate nih hehe..