Jahit Manik


(Ini I buat)

Last Saturday I spent sehari suntuk from 10am to 6pm kat sekolah sebab ada kelas bengkel jahitan manik untuk yang ambik package E which is my package and free. For those yang bukan package E but still nak join dikenakan bayaran. I don’t know how much. The lesson was so much fun tapi tak syok sebab I masih tak baik-baik lagi. Dengan batuknya and hingus yang kejap-kejap nak turun, kurang selesa betul. I thought I sorang aje kurang sihat kat situ, cikgu yang mengajar tu pun selesema. Zai pun sama jugak kejap-kejap batuk macam I.


(Sebelah kanan dan bawah nie cikgu buat)


Tak terasa masa berlalu sebab seronok la. Lesson tak susah sangat tapi bagi orang yang baru macam we all nie memang kekok and hasil tak kemas. Raya tahun nie ada la manik-manik kat leher and ujung tangan baju I hehehe....

Me : Tak ada mood nak tulis panjang-panjang.. tunggu I betul-betul sihat nanti..

Comments

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku