Tuesday, November 30, 2010

Blog Walking...

I'm so fed up with blog walking yang shout kat chatbox and asking me to visit their blog yang clearly advertise whatever the "f" it is/was. I'm so tired of deleting their messages yang menyemakkan chatbox I. So I decided to delete the chatbox all together. Pump or anybody kalau nak borak or leave a message terus je pegi facebook ok?

2 comments:

Anonymous said...

sis... sy x nyampuk kt chatbox tu sbb sy xleh baca area tu taw, xleh access...hihihi

-nakkal-

Misty said...

np..sis tension tengok asyik ada je org shout suh visit blog dorang iklankan barangan viagra la, kesihatan la, gadget2 la x koser..so sis delete je...