Blog Walking...

I'm so fed up with blog walking yang shout kat chatbox and asking me to visit their blog yang clearly advertise whatever the "f" it is/was. I'm so tired of deleting their messages yang menyemakkan chatbox I. So I decided to delete the chatbox all together. Pump or anybody kalau nak borak or leave a message terus je pegi facebook ok?

Comments

Anonymous said…
sis... sy x nyampuk kt chatbox tu sbb sy xleh baca area tu taw, xleh access...hihihi

-nakkal-
Misty said…
np..sis tension tengok asyik ada je org shout suh visit blog dorang iklankan barangan viagra la, kesihatan la, gadget2 la x koser..so sis delete je...

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku