Review Maharaja Lawak la Pulak...

Oh my God, kelakarnya Maharaja Lawak episode 3 malam tadi, tak semua la but my fav’s semua best best. Sepah dan Jozan membuatkan I ketawa tak berhenti-henti. Especially bila tengok watak and muka Shuib yang jadi nyah tu hahahaha…, lepas tu jadi rebutan pulak. Baju marron yang dia pakai dengan batu-batu and rambut palsu keras nya hahaha… Itu belum lagi mimic muka and make up dia… adeeihhh hai.. Sepah betul-betul menghiburkan hati I. Memang best la. Jozan pun tak kurang hebat, lagak dan watak Zizan yang perasan bagus buat I “menyampah” yang best tapi in a good way. Same goes to Johan, chemistry dorang nie memang tak dapat dinafikan lagi.

Alex, I suka style dia berkomedi, dia jenis yang relax tapi apa-apa yang keluar dari mulut dia mesti unexpected kelakar. Man, minggu nie I rasa macam biasa aje, tak best sangat. Kumpulan Balas pun kelakar jugak, although minggu nie kurang menyengat. As for Nabil, I hate to say this but he’s always deliver every week but since I tak suka reputasi dia so I tak concentrate sangat and menonton with a cold heart, senyum aje.. wah.. personal la pulakkan.. So celebrity celebrity sekelian, control la sikit perangai liar tu so that orang tak benci and kurang peminat.

Kumpulan Jambu minggu nie biasa-biasa aje, I memang tak minat dorang so, I tak kisah best ke tak. Same goes tu Jehan, I don’t know why this time Jehan punya persembahan langsung tak menarik, unlike masa dia kat Raja Lawak dulu. Amir, hmmm..what can I say about him… nothing. I tak ada la marah or benci kat dia cuma I meluat aje dengan lawak dia yang dari dulu lagi pada I tersangatla crap nya. I tak tau macam mana dia boleh terlepas masuk Raja Lawak yang dulu. Tapi bukan salah dia pun, peminat yang undi dia, beside selera masing-masing mana sama and also I bukan mengundi pun dorang dorang nie.

As for R2, I still want to see their lawak tapi apa nak buat, as for Wai, chemistry antara dorang bertiga memang tak ada langsung and persembahan last week sangat menyedihkan. As for XN3, memang kureng la kan…

Comments

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku