Update on my FB

Setelah berminggu-minggu tak menjengok my FB I decided to log in two days ago, sesambil tu I accept friendship well… Then I pikir why would I keep my farm and all the Farmville neighbours? So I delete my farm. Maka tamatlah kisah seorang peladang atau farmer gigih di alam maya setelah berkecimpung dalam bidang perladangan ini selama setahun lebih kurang. Then started deleting my neighbours without ever informing them. They are not my friend, I don’t know them, why should I care… huii… cold hearted nya kau dek. Imagine, I kena unfriend, one by one and there are about 320 of them. Tak ada la banyak neighbour macam kebanyakkan orang but still berjam jugak nak abiskan. Yang ada kat list sekarang pun bukan selalu or should I say some I tak pernah chat with or sekali sekala but I still maintain lagi sebab they are my friend from where back masa zaman berforum dan berblogging dulu.

So this past few days I mula menyapa cousin I yang I rapat dengan masa kecik-kecik dulu. We used to hang out together, although it was not that often. Dom’s face looks just like daddy now that he’s mature. And I got the chance to brush up my iban’s language as I seldom speak or even write of it. I kan tinggal dengan community melayu, either I cakap melayu, english or tamil mengarut yang I sendiri tak paham. Dengan wo pun I ber contact sekali sekala as both are busy with our daily life.

Husband I balik kerja, I bagitau dia yang I dah delete ladang I, dia kata sayang la sebab ladang dah besar. I kata, peduli apa I, it is just a ladang cyber bukan betul pun. I dari dulu memang nak buang tapi husband I asyik kata biarkan je. Tau la husband I kan ada ciri-ciri hordes tak macam I, main buang je semua bende tanpa ada perasaan atau nilai nilai nostalgia.

Anyway, I sibuk la nak mengedit profile..tak ada apa pun cuma tambah satu dua gambar so that cousin I dapat tau akan perkembangan I sikit-sikit..

Sekian kisah I untuk setakat ini..

Comments

slm sis try google dwi day spa xjumpa kat maner add nya ye.. blh bagi tau tak. tq
Misty said…
wslm mawar,

ok no prob this is the address

Dewi Day Spa
Citra Zurzana Sdn Bhd
No. 29 Block 1D, D' Wangsa,
Jalan Wangsa Delima 12, Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur

Tel : 03-41422533

*Sorry spelling Dewi salah, I think sebab tu mawar tak jumpa..sis tersilap dengan nama therapist spelling nama dia Dwi hehehe..
Amylia Aldrin said…
i pun dah start main fv balik !!
Misty said…
I pulak dah delete dari fv forever :)

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku