I Sudah Bosan!!!

A few days ago, I decided to give it a try on playing Mafia Wars kat fb selepas beberapa kali I reject invitation from my fb friends. I tengok macam best aje. And then my other fb’s friends invite I untuk main Country Life, dulu ada dorang invite tapi I clicked ignore but ntah tiba-tiba rasa macam nak try yang nie jugak. And then another fb friends msg I and discussed dengan I pasal Mafia and told me about Sorority Sister yang banyak kali I ignore jugak but she sound so convincing that I decided to give this one another try too. And a few nights ago another fb friend invite main Superhero, I accept jugaaakkkk... what was I thinking??? Seronok memang la seronok tapi letih la. I dah mula rasa sungguh bosan dan tak mendatangkan hasil langsung! I rasa macam nak blah aja on all this game tapi bila mengenangkan banyak “harta-harta’ dan “cash” yang telah I kumpul rasa macam sayang la pulak although it is not real. Ntah la, I dah mula rasa jelak yang amat because it took a lot of my precious time. I banyak buang masa kat situ. I’ve got so much stuff to do other than mengadap lappy all day/night long.

And right now I decided to blah just like that. I got burnt out!! I dah menyampah tengok fb dan game game nya kat situ. I fed up! Kalau I masuk I main fv kot (sempat lagi mencelah) and I nak spend maybe 1 hour or less than that. I miss my blog. Dulu banyak idea I untuk menulis tapi since masuk fb, tiba-tiba I lost that magic, I lost my inspiration. Ntah lah..I letihhhhhhhhhhhhh........... I miss menonton my DL moment!!!

Me : But I'm glad it was not too late for me to realised sebelum I makin parah...
Actually kan dah beberapa hari/seminggu I pikirkan pasal mende nie...I mean, akan kebosanan I terhadap fb ini...

Comments

vagg. said…
dh beberapa minggu x aktif kat the only one CAFE WORLD.

my blog and writing are my priority now. i mean.. kat cyber. hekhek
Claudia said…
Sis dah bosan yang amat vagg...I think sebab banyak sangat game kena main and lagipun I don't have time for myself and the things that I love to do before... Cafeworld pun sis nak out gak

a'hah yes our writing and blog la priority...kat cyber hehehe...

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku