Tuesday, February 9, 2010

I Sudah Bosan!!!

A few days ago, I decided to give it a try on playing Mafia Wars kat fb selepas beberapa kali I reject invitation from my fb friends. I tengok macam best aje. And then my other fb’s friends invite I untuk main Country Life, dulu ada dorang invite tapi I clicked ignore but ntah tiba-tiba rasa macam nak try yang nie jugak. And then another fb friends msg I and discussed dengan I pasal Mafia and told me about Sorority Sister yang banyak kali I ignore jugak but she sound so convincing that I decided to give this one another try too. And a few nights ago another fb friend invite main Superhero, I accept jugaaakkkk... what was I thinking??? Seronok memang la seronok tapi letih la. I dah mula rasa sungguh bosan dan tak mendatangkan hasil langsung! I rasa macam nak blah aja on all this game tapi bila mengenangkan banyak “harta-harta’ dan “cash” yang telah I kumpul rasa macam sayang la pulak although it is not real. Ntah la, I dah mula rasa jelak yang amat because it took a lot of my precious time. I banyak buang masa kat situ. I’ve got so much stuff to do other than mengadap lappy all day/night long.

And right now I decided to blah just like that. I got burnt out!! I dah menyampah tengok fb dan game game nya kat situ. I fed up! Kalau I masuk I main fv kot (sempat lagi mencelah) and I nak spend maybe 1 hour or less than that. I miss my blog. Dulu banyak idea I untuk menulis tapi since masuk fb, tiba-tiba I lost that magic, I lost my inspiration. Ntah lah..I letihhhhhhhhhhhhh........... I miss menonton my DL moment!!!

Me : But I'm glad it was not too late for me to realised sebelum I makin parah...
Actually kan dah beberapa hari/seminggu I pikirkan pasal mende nie...I mean, akan kebosanan I terhadap fb ini...

2 comments:

vagg. said...

dh beberapa minggu x aktif kat the only one CAFE WORLD.

my blog and writing are my priority now. i mean.. kat cyber. hekhek

Claudia said...

Sis dah bosan yang amat vagg...I think sebab banyak sangat game kena main and lagipun I don't have time for myself and the things that I love to do before... Cafeworld pun sis nak out gak

a'hah yes our writing and blog la priority...kat cyber hehehe...