Saturday, February 20, 2010

Pompuan Gila

Here’s the thing, pepagi tadi as usual I masuk fb sebab yela..nak check fv sesambil tu I jengah mafia wars. Then I tengok ada message dalam inbox I. I tengok familiar name dari sundal brengsek mat salleh sial sekor nie (dia sorang sahaja yea tak termasuk omputih yang lain). Minah retard nie memang dari dulu get on my nerve but I just play it cool sebab malas nak layan. Awal-awal dulu dia sibuk suh I hantar gifts itu ini kat dia. Kekadang I turutkan jugak kehendak setan babi nie. Kekadang I ignore je. Lepas tu dia sibuk tanya macam mana I boleh dapat coop banyak, macam mana I boleh hantar gifts bebanyak and dia sibuk tanya-tanya apa trick yang I boleh share kat dia. Padahal main game kalau nak best, tak payah nak ber trick trick yang penting your minda kena tajam and learn as you go along the way. Dia nie memang macam nyamuk iblis, asyik message and kacau je. Kekadang tu dia tanya napa tak fertilise dia punya farm or dah fertilise ke.. Kekadang tu dia tulis kat wall kenapa orang tak fertilise dia punya farm, neighbour ada 50 katanya. Alahai sikitnya. So what? Does that make any different to her life..oh lupa dia kan sakit jiwa..offcourse it does to her. I rasa sungguh sakit hati, dia ingat I barua dia ke.

But like I said.. I malas nak layan and at the same time I tengah cari idea macam mana I nak get rid of this babi nie. Kekadang tu bila dia nak something mula la dia berbaik dengan I, thanks ini la itu, padahal selama nie tak ada pun. I dah agak kalau dia nak berbaik ada la bende dia ndak. I kan tak peduli you nak thanks ke tak nak, I tak ada masa nak jaga-jaga hati orang or expect orang jaga hati I main game nie (this is not real laaa).. kesyialan betul dia nie. Lepas tu kan kekadang dia cakap kat I dia siap complain kat help center pasal ini itu ini itu tapi dorang tak reply..offcourse la gila, sapa nak layan kau, aku yang baik hati nie je masih ber yes no dengan kau, psycho! And dia kan macam tau-tau bila I masuk and I guess dia monitor my movement. Mesti siap ada board or buku untuk dia tulis-tulis kot hahaha...

So tadi I baca dia punya first message, dia tanya kenapa I tak hantar dia gifts, tak fertilise dia punya farm etc. I tak balas lagi sebab I nak tengok-tengok bende lain. Then dia hantar another message, dia tanya I dapat message dia ke tak. Apa lagi berasap la I.. so I bagi dia cara halus tapi penuh dengan keperliannya. Then dia reply.
 
Mula-mula I ingat nak reply balik and bantai balik..tapi memandangkan dia nie retard sakit jiwa and hidup dia hanya berpaksikan fb so I let it be. Lagipun kasi chance la kat ahli neraka nie nak perasan ada farm sebenar walau di alam maya pundek dia. Furthermore she is definietly not worth my time, attention or let alone to receive any feedback from me. Dan-dan tu I block dia terus. Good riddance, lega I tak payah lagi dia nak message and mintak macam-macam atau tanya soalan penuh hasad dengki kat I lagi.

Conclusion nya di sini... This is what you’re going to be and act if you are so into the game that you can’t differentiate between fantasy and reality. So chill up, this is just a stupid game and don’t take it seriously bodoh!

Me: She's not worth my neighbour because she’s a worthless whore.

No comments: