Thursday, February 11, 2010

Terimakasih Vagg


Firstly I nak ucapkan thank you kat vagg kerana menghadiahkan sis kain nie... Susah-susah je vagg. But I love it so much...

Dua hari lepas vagg sms tanya my address, I pikir nie mesti ada misi rahsia dari dia. Then semalam tekejut I dapat kiriman through skynet. Wah cepatnya sampai.

I bukak je wow... cantiknya kain 4 meter nih. Bau harum semerbak. Colour sungguh sweet. Then teringat I pada zaman kita orang dulu-dulu yang suka kirim mengirim nie.

Dulu-dulu siap hantar cake la, serbuk konyaku la, buku la, gelang, rantai dari vagg la..macam-macam la.. Rindu akan kemesraan dulu but I understand sekarang nie all of us are busy with our life and other commitment but I'm glad hubungan yang terjalin dari dulu sampai sekarang masih utuh seperti dulu-dulu. Thanks for being my friend and sister at the same time.

Me : Tunggu vagg kirimkan baby lepas nih..hehehe...

2 comments:

vagg. said...

rindu akan kemesraan dulu? skang x mesra kah? hahahahah

Claudia said...

yup..like I said, all of us dah grown up, busy and banyak commitment lain...itu biasa la...janji tak putus contact itu yang penting...