Terimakasih Vagg


Firstly I nak ucapkan thank you kat vagg kerana menghadiahkan sis kain nie... Susah-susah je vagg. But I love it so much...

Dua hari lepas vagg sms tanya my address, I pikir nie mesti ada misi rahsia dari dia. Then semalam tekejut I dapat kiriman through skynet. Wah cepatnya sampai.

I bukak je wow... cantiknya kain 4 meter nih. Bau harum semerbak. Colour sungguh sweet. Then teringat I pada zaman kita orang dulu-dulu yang suka kirim mengirim nie.

Dulu-dulu siap hantar cake la, serbuk konyaku la, buku la, gelang, rantai dari vagg la..macam-macam la.. Rindu akan kemesraan dulu but I understand sekarang nie all of us are busy with our life and other commitment but I'm glad hubungan yang terjalin dari dulu sampai sekarang masih utuh seperti dulu-dulu. Thanks for being my friend and sister at the same time.

Me : Tunggu vagg kirimkan baby lepas nih..hehehe...

Comments

vagg. said…
rindu akan kemesraan dulu? skang x mesra kah? hahahahah
Claudia said…
yup..like I said, all of us dah grown up, busy and banyak commitment lain...itu biasa la...janji tak putus contact itu yang penting...

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku