Cupcake la Pulak...


(My Orange Humble Cupcake)

Hi, berapa hari I dah tak update my blog sebab tak ada benda or idea apa nak cerita. Ditambah dengan connection ada tak betul sikit. Don't know what happened. Besok technician datang nak check, so sekarang nie I guna celcom broadband je dulu.

So petang semalam I buat cupcake la pulakkannn.. since semangat baking baking cake nie tak hilang-hilang lagi. I ubah suai sikit ingredient and I buat topping sekali... Mula-mula malas nak buat topping nie tapi I pikir-pikir sampai bila la I asyik tunda tak nak buat kan..so I check kat internet and jumpa yang simple. I was surprised that it was so easy to make, dulu rasanya pernah buat but this topping la paling sedap in my opinion. I sangat happy because so far each time I buat was a success. I kan tak ada asas or belajar kat mana-mana hanya berpandukan buku-buku resepi and kat internet aje, so bila jadi rasa terharu walaupun tak da la macam standard kat kedai-kedai kek kan....uhuk!

Comments

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku