Rasa Macam Nak Demam

Hari nie I rasa macam tak sihat aje.. Tekak I dari pagi semalam rasa pedih-pedih. Jangan la I sakit, weekend nie, tak best la nanti tak boleh jalan-jalan. Nampak gayanya macam kena melepak je kat rumah. I think this must be the ice cream yang I makan malam semalam lepas balik dari class. I was so thirsty and the weather was so hot that night. And di tambah lagi dengan kurang tidurnya.. I don’t know why tapi I malas tidur early rasa macam rugi aje. But I have too. Malam tadi dah telan dua panadol and sucking on two tablets of Woods peppermint lonzenges.

Ingat nak tengok wayang malam nie, kena cancel la....

Comments

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku