Friday, March 19, 2010

Rasa Macam Nak Demam

Hari nie I rasa macam tak sihat aje.. Tekak I dari pagi semalam rasa pedih-pedih. Jangan la I sakit, weekend nie, tak best la nanti tak boleh jalan-jalan. Nampak gayanya macam kena melepak je kat rumah. I think this must be the ice cream yang I makan malam semalam lepas balik dari class. I was so thirsty and the weather was so hot that night. And di tambah lagi dengan kurang tidurnya.. I don’t know why tapi I malas tidur early rasa macam rugi aje. But I have too. Malam tadi dah telan dua panadol and sucking on two tablets of Woods peppermint lonzenges.

Ingat nak tengok wayang malam nie, kena cancel la....

No comments: