Saturday, November 21, 2009

Hari Nie..

Today, both of us went to JJ (Aeon) around 12.30pm for lunch at Johnny’s. Lepas makan I tengok ada budak jual chocolate with all kind of colours and shapes. Sebelum nie I dah pernah tengok and tanya tapi I lupa nak beli on the way out aritu. But tadi I decided to buy one or two. Then I teringat both of us nak cari kain. So antar chocolate nie balik sebab takut cair sambil tu sembahyang zohor terus sebab takut miss nanti. Sebelum keluar, I tukar baju yang macam sweater because sekarang nie weather asyik sejuk aje even kat rumah pun.

Then terus pegi ke Kamdar kat TAR. Lama I dah tak pegi Kamdar, the last time was about 10 years ago or more than that. Can you believe it? Actually, I cuma nak beli satu kain 2 meter untuk matching dengan bahagian kain yang I dah jahit last week tapi disebabkan terpegun dengan tanda sale yang terpampang merata-rata, apalagi akak, sapu la dekat 7 helai. I check kain jersey untuk buat tudung, it is quite costly, around RM20 over permeter tapi cantik sangat yang corak-corak. Tapi I tak beli. I beli yang plain black colour and thai silk untuk buat awning. Nak buat tu tak tau bila... saje-saje je.

After that, both of us pun balik ke Semua House Shopping Complex sebab park kereta kat situ. Sementara tunggu husband I beli air, I melilau la kat area tu dan seperti biasa I tertangkap satu bag Tous transparent, sesuai utk I pegi kelas. I suka yang see through/ transparent nih, kalau boleh semua bende I nak transparent termasuk la baju ke...hahaha...kidding...Tapi kalau husband I tak payah pakai yang see through, memandangkan dia topless 24/7 kecuali kalau pegi kerja. Kalau boleh I rasa kat office pun dia nak topless...free and easy.. kekeke... ampun darling...

Lepas membeli, balik rumah then tengok movie Bruno...oh ..teruknya cerita tu. I don’t know whether I should laugh or close my eyes. Yang pasti, cerita paling teruk yang Sascha Cohen nie lakonkan selepas filem Borat beliau. It pushed you to the edge. Both of us tak tengok sampai abis sebab husband I nak keluar beli roti lekat dinding (roti nan) for dinner and I pulak nak workout macam biasa.

Sekian cerita I buat masa nie and....I nak continue tengok cerita Bruno yang sungguh keterlaluan itu..due to.. out of curiosity and nak tau ending macam mana. But it was so gross and not advisable to watch unless you boleh tahan hati.

Bye and Goodnight to whoever you are...

No comments: