Friday, November 20, 2009

Haritu....

Haritu I workout macam biasa dan seperti biasa jugak husband I usik-usik tapi I buat derkk aje. Bila tengok I tak bagi perhatian dia pegi to the other side of the room. Then from the corner of my eyes, I can see that dia sedang melakukkan sesuatu. I kan kalau dia senyap, I mesti kena extra careful or jaga-jaga, sebab mesti dia tengah menjalankan modus operandi dia secara sulit, meaning cari jalan nak kacau I. I notice dia slowly melurutkan sikit getah seluar short petak petak biru yang dia tengah pakai, sambil tu mata dia tak lepas-lepas peratikan I. I buat buat tak tau and pandang tempat lain sebab I tak nak dia perasan and I was wondering what is he going to do this time, knowing him well. I mula risau and pikir yang bukan-bukan, apa orang tua nie nak buat. Takan la steam tengok I belari dengan peluh-peluh nie? Then dia pegi kat I, bediri depan I sesambil tu meliuk liukkan badannya yang gumuk comey yang tidak berbaju itu, dia cakap, “ Tengokla I tak exercise pun I dah kurus, tengok seluar nie, dah jatuh sikit ...nie ha, tengok la”, sambil tu dia pusing-pusingkan badan dia depan belakang. With that statement I laughed like hell, hahahaha..dia ingat I budak kecik ke nak tipu-tipu, ingat orang tak nampak ke... adoiii laki auta kel.. ku ituu.....

No comments: