Love Aaj Kal


(from http://bit.ly/1HwO6u)

Last weekend (Sunday), both of us tengok cerita Bollywood. Cerita hindustan nie adalah cerita hindustan yang pertama I DL dalam sejarah "pengdowloadtan" I (mesti kena kecam dgn dewan bahasa dan pustaka nih hehe). Title cerita nie, "Love Aaj Kal".

Oh...best giler cerita romantic comedy nie lakonan lakonan Saif Ali Khan (my favs) and Deepika Padukone. I tak pernah tengok Deepika nie belakon tapi she was so good. Riak wajah malu-malu manja sungguh berkesan. Tengah concentrate tengok tiba-tiba ada satu tangan perlahan-lahan mengenggam lembut jari I tapi penuh erat. I jeling hero sebelah, mula-mula nak control senyum lepas tu I tak tahan I terus gelak hahahhaa.... adeiih nak beromantic pulak lalaki nerd ku ini, kelakar la. Kang tak pasal-pasal berlaku satu trajedi ngeri muahahaha.... Ahh..the wonder of hindi movie...

Btw, I malas nak story (mcm biasa), korang tengok la sendiri, light, romantic comedy and highly recommended. :p

p/s : Seperti biasa jugak, I tidak di bayar apa-apa dengan mempromote movie ini hanya sekadar menghabiskan karan rumah dan mencuri time I yang sepatutnya masak nih..

Me : Nie mesti ada orang dari negara sana, termasuk kat blog I masa search because of the title hahaha...

Comments

che^amad said…
hoh sis sudah berpaling tadah kepada citer hindustan plak ke?
filem tamil sudah kehilangan seorg peminat setia.. huk huk huk..
Claudia said…
hahahaha.... filem tamil tu apa? hahahaha... citer atas nie best gab... DL la..apa lagi hehehe...

Popular posts from this blog

Kuih Kapit, Sepit, Love Letters or Egg Rolls

Kisah Mesin Ais

Kisahku dan Gigiku